Månad: november 2010 (Sida 1 av 10)

TADA! (bildbevisen)

Det gick! Det funkade! Vi kunde!

Bus har kavlat. Jag har skurit ut bitar och gräddat. Bus har dekorerat. Jag och maken har limmat. Bus har lagat trasig dekoration. Jag har dolt limskarvarna och gjort landskapet (som är gjort av råsocker, farinsocker, lummer, stenar och flugsvamp.)

Det är Teamwork det!

Mest orolig var jag för att inte det tunga ”kanonröret” skulle gå att få fast ordentligt. Men det verkar sitta (peppar, peppar)

Måtten på hela härligheten är ca L:37 cm, B: 17 cm, H:32 cm
(här är mallen till densamma)

Den är klar…

Men bus har inte sett den HELT färdig. När han gick och la sig var det kvar att dölja skarvarna med kristyr, samt fixa ett landskap. Alltså visar jag inte resultatet fören ägaren av fordonet har godkänt ekipaget.

Men jag kan säga att JAG tycker den blev coooool. Och stoooooor!

Lite mer (enkelt) pynt

I hallen har vi ett mycket vackert gammalt skåp. Jag har visat det förr här på bloggen, men jag måste visa det igen. För hur vackert det än är i vanliga fall så är det ännu finare med julkransen på plats.

I dörren in till köket hänger Lummern jag plockade i höstas. Endast dekorerad med en knippe torkade rönnbär. Enkelt, men snyggt. Den har hängt på balkongen hela hösten och nu har jag plockat in den. Fortfarande lika grön som då jag plockade den.

Adventsmiddag

Traditionen säger att det är ärtsoppa och varm punsch som gäller efter skyltsöndag. I år hade dock ärtsoppekokerskan inte kokat någon soppa – Det är alltså inte jag som fixar detta.  Så istället tog vi och slängde ihop ett minijulbord. Visserligen med köpesprodukter – förutom köttbullarna som faktiskt var hemmagjorda vid tidigare tillfälle. Men köpt eller inte. Gott blev det. Och en perfekt start på juletiden – som enligt mig nu officiellt har startat.

« Äldre inlägg

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑