Dag: 22 december 2010

Julefrid??!!

Weeeee…. ett par minuter före tolv idag gick jag på min julledighet. Med mig hem hade jag flera fina presenter. Ett jättefint armband från en familj, en packe med glögg och go-choklad av en annan, en julblomma från kollegorna på andra avdelningen, en blåbärsglögg av en nära kollega samt en ljuslykta av den andra. Och så undrar jag om blomman jag fick igår är från något barn/förälder??? Fick inga ledtrådar idag.

Bus gick på jullov 11 i fm. Hans farmor plockade hem honom.

I em har vi gjort den (sista?) kompletteringshandlingen vad det gäller mat och dryck. Nu går jag lös med dammtrasan. Samt beordrar bus att städa sitt rum

Förresten bad han mig klippa luggen igår. Men bara om jag lovade att ta liiiiiite…. *kors i taket*

Presenter

Kolla vilka underbara julkulor (eller.. pumlor då) jag hittade i slutet av november. Stora vackra av glas. Har ingen aning om dom är handmålade eller inte men jag köpte genast på mig ett gäng för att förära mina underbara kollegor på jobbet med. Hoppas dom tycker att dom är lika toppenfina som jag gör. Bus gillade dom också, han ville ha dom själv.

Och så gjorde jag om mina hemmagjorda famljeetiketter och satte bara mitt namn på dom. Plus att jag skrev ut dom nästan dubbelt så stora. Hur enkelt som helst.

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑