Dag: 19 januari 2011

Kroppsdel i ugnen

Det här hittade en kollega till mig i ugnen på jobbet i går… *fnissar*

Den skyldiga var jag…

Men det var inte så allvarligt som det kanske kan verka… Fingret är naturligtvist fake – gjort av lera och så har jag limmat dit en lösnagel för att få det lite verkligare. Jag tycker det blev grymt lyckat.

Varför jag ”bakat” ett finger?

Jamen till sånglådan på jobbet såklart. Där kan man ju hitta både ett och annat. Och idag kör vi igång igen efter lucia, julsjungande och jullov. Nu blir det ”vanliga” sånger igen… bland annat Mora Träsk låten ”Sätt ett finger…” (eller vad sjutton den nu heter…) Klart som korvspad att jag behöver ett finger i lådan för att illustrera sången.

Fast det finns ju lite ”normala” saker där också. Som till exempel en katt , en indianhuvudbonad (vad heter en sån där med fjädrar?) och tre gubbar som ska illustrera känslor till Kännabluesen

Tyvärr hade jag inte lyckats få tag på en tom tub med Kalles Kaviar. Det hade jag också behövt. … så jag var säker på att jag bara skulle få printa ut en bild från nätet. Men som tur är så hade en kollega med sig precis vad jag behövde. En alldeles tom Kalles Kaviar. Perfekt.

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑