Dag: 21 januari 2011

Fredagsgott

Idag var det jag som bjöd på fredagsfika. Jag tycker om att dekorera bakverk (se tårtor och annat mums jag fixat..) Jag tycker dock INTE om att baka. Det blir så grylligt (norrländskt för kladdigt). Och så MÅSTE man följa recepten. Åtminstone om man som jag är dålig på baka. (det jag bakar blir dock gott, men ATT jag bakar händer sällan)

Och såhär i januari  – när många undviker fika och godis – så bjöd jag istället på ovanstående: OST, KEX och FRUKT (vinet saknades ju, naturligtvis. Det handlade ju om jobbsmask)

Fikat uppskattades.

Och dessutom blev det över. Så jag, bus och maken har smaskat rester nu ikväll – efter lammgrytan. Mums… och då fick man dessutom rödvin till.

Förälskad

Är såååå kär i mina nya Roots. Dom här skorna ropade på mig redan innan jul. Men jag snålade och önskade mig dom i julklapp i stället.

Jag fick dom inte.

Så när dom kom på 30%:s rea nu efter jul så var jag in och kikade igen. Då var dom  – dessvärre – slut i min storlek. Jag tog det som ett tecken: Jag behövde ju inga nya skor.

Men så sa expediten att det fanns att få hem från Eurosko i Boden i rätt storlek. Till reapriset. Och då hörde jag hur 38:orna i Boden skrek att dom ville flytta hem till mig.

Det fick dom.

Igår kom dom.

Nu är dom mina.

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑