Dag: 1 mars 2011

Upp ur mörkret

Sen den 14 oktober har dom legat i vinterförvaring. Men i söndags fick dom komma upp ur den kalla mörka matkällaren – Alla mina pellisar.  Sex stycken har fått plats i trapphusfönstret. Där känns det som att det är en lagom övergång från kyla till mer lagom värme. Men två rymdes inte, så dom har fått ta plats i busfönstret. Han har faktiskt lägenhetens svalaste rum.

Nu ser dom verkligen inte mycket ut för världen. Torra och fulla i bruna blad. Men vad jag kan se så verkar de flesta ha liv. Det är alltid lika spännande att se om och i sånt fall vilka som överlever.

Hur som helst så är sysslan i sig ett tecken på att det faktiskt kommer en sommar – nån gång…

Zombiegirl

Alltså… hur makabert är det inte när busungen önskar att hans mor ska rita honom en zombie? Och inse sen hur sjukt det är med en mor som faktiskt GÖR det!!!!

Tycker hon blev rätt cool, min zombietös.

Men! Med vilken färgställning i bakgrunden passar hon bäst? Jag gjorde fem varianter.

Mörkgrå- rund, Blekorange-fyrkantig, Grå-fyrkantig, Blågrå-rund och så den i Röd-rosa.

 

Bus gillar bäst den rödrosa – den som är först och störst i detta inlägg. Maken gillar den näst sista, den blågrå-runda. Och själv är jag mest kär i den mörkgrå-runda. Smaken är som baken…

Någon som är sugen på en Zombietavla att hänga på väggen ovanför sin säng? Då håller man mardrömmarna borta (eller kanske inte!)

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑