Dag: 13 april 2011

Gage

Idag förärades jag (och bus) med ett stycke orkidé och  ett (var sitt) proppfullt påskägg. Detta pga det lilla uppdrag vi åtagit oss i måndags (som jag bara nämnde kryptiskt mellan raderna den dagen)

Jag och bus hade nämligen ett litet gig i måndags.

En grannförskola hade invigning av sin nya lekhall/scen och hade i samband med detta bjudit in sponsorer och föräldrar och firade själva med utklädda barn och personal, hejdundrande fika och ballongsläpp. Och där kom jag och bus in i bilden. Dom ville ha nån som uppträdde på nya scenen. Dessa ”nån” blev vi. Eller snarare jag. Jag blev tillfrågad (och även lovad vikarie för den tiden jag avvek från min egen förskola) och jag i min tur engagerade även bus. (skönt med lite moraliskt stöd!)

Önskemål kom om Pippi Långstrump-sången. Jag tog dom på orden, men la även dit lite andra Astrid-figurer och gjorde ett Lindgrenpotpurri. Och resten fick faktiskt bli egna låtar. Med uppbackning av min 7½-åriga busunge.

Jag har inga bilder från måndagen. Men jag är utlovade sådana. Dessutom var en av lokaltidningarna där!!!

Jag och bus hade jätteskoj. Och det hoppas jag att även publiken hade.

Risigt

Jag har hunnit plocka/dekorera fyra ris inför påsk. Ett till köket hemma och ett till köket i Lilla Gula. Och när bus såg det ville han ju ha eget ris i sitt rum – BÅDE hemma och  i Lilla Gula.

Det här – rosa röda – är mitt kökshemmapåskris.

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑