Dag: 11 juni 2011

BAD

Bus och svärmor åkte i förväg till Lilla Gula i fredags. Jag och maken kom efter så fort vi bara kunde i medelhavsvärmen. Före fem var vi på plats. Och då drog vi omedelbums till blöttet. Trots att vi hade badat benen helgen innan och därmed visste att det inte var kallt i vattnet så blev vi ändå förvånade över vattentemperaturen. Såååå varmt….

Dock var det helt horribelt med knott så jag föredrog att ligga i plurret en timme och sen cykla tillbaka till Lilla Gula mot för att ligga och sola på stranden och då bli biten blodig. Och bus blev hyperstressad, stackarn.

Lördagen var inte lika varm som fredagen. Men +27 som varmast  får väl klassas som helt OK, eller???? Pga knotten så cyklade vi åt andra hållet – mot havet. Och tvärt emot våra förväntningar så var även havsvattnet helt sjukt varmt. Det var bara bada, bada, simma, busa, leka, bada som gällde. Och INGA knott. Weee…..

Tyvärr svalare väder på G… :sad:

 

Den ropade på mig

… och jag kunde INTE motstå trots att jag hade tänkt köra med mina gamla beprövade i år.

Jag har dessutom redan använt den. Faktum är att jag till och med hunnit bada i den. I går kväll. I älven. Och det var JÄTTEVARMT- Bildbevis kommer senare, fotona är kvar i kameran.

Nu blir det frukost. Det är 26 grader varmt kvart i nio på morgonen. *me like*

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑