Dag: 14 augusti 2011

12 år

Idag har vi varit gifta i 12 år. Ni som läser här vet att jag fick en flaska bubbel i sängen för 10 dagar sedan – när vi firade 22 år tillsammans.

I helgen blev maken firad av mig. Med värdens mest onödiga pryl. Men en rolig sådan.

TADA! En grillstämplare. Det följer med massor av bokstäver och han premiäranvände den i Lördags när vi grillade lax. Dessvärre var lax nog så poröst för att det skulle funka bra. Men det gick i alla fall att – med god vilja – gissa sig till vad det skulle stå. (I dag har vi grillat parisare och dom var också märkta – med den fantasifulla texten: GRILLADE PARISARE)

Sen fixade busungen efterrätten åt oss i Lördags. Han hade plockat svarta vinbär och röda krusbär och gjorde en dessert med bär, krossade kakor grädde och flytande honung. Mums… Fast själv orkade han inte äta upp sin!

 

 

Vit lilltoa

Målat…!!!!

Och jättesvårt att på ett foto få till hur vitfärgen ser ut i RL . Med mina färginställning på datorn visar den undre bilden en vit vägg med lätt, lätt, lätt varm ton – nästan mot aprikos. Det är så vi tänkt oss färgen. Fast nu när den är målad ser den mer ut som den översta bilden (om man går efter mina färginställnigar på skärmen alltså) och då går den lätt, lätt, lätt emot blågrönt…

Nåja – VITT är det i alla fall.

Och vad som ska på golvet syns på bild 2. Undra när det blir av???

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑