Dag: 15 augusti 2011

Sommarens sista strandmys?

Helgen som var, samt idag, har bjudit på kanonväder – igen. Men efter i morgon (som också ska vara sommarfin) verkar det vara över för denna gång… då kommer regnet vi inte fått tidigare den här sommaren. Det är kruttort i marken.. bara sprakar av torrhet överallt. Så jag antar att syndafloden kommer rejält när den väl kommer…

Tillbringade några timmar på stranden i går. Varmt och skönt – men ack vad mycket vattnet kallnat. Det hjälps inte att det är dryga 20 grader dagtid om tempen kryper ned till fem grader nattetid. Då hinner vattnet svalna rejält.

Lill-Emil

Min bus älskar att klä sig fin. Och med fin menar han vitskjorta och slips. Helst hatt också. Och kavaj. Hans slipssamling börjar vara stor. Han köper dom (för egna pengar) på Dressman och låter sin farmor korta av dom lite grand.

I fredags förärade jag honom med kostymbyxor och en väst (som jag hittat  på rea). Det bli nämligen lite varmt att gå runt i kavaj inomhus – åtminstone sommartid. Och här gör han första poseringen med sin nya out-fit.

Håller ni inte med om att vi har en egen liten Emil i Lönneberga i Lilla Gula Huset???

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑