Dag: 25 september 2011

Sation

Håller på förbereda en ev. försäljning av min kära Satio. Oj så mycket fina bilder jag tagit med denna telefon. Men om någon nappar när jag sedan lägger ut den på Blocken så skiljs jag från den. Men innan jag lägger ut annonsen ska jag ha fått hem min S2:a och kommit igång med densamma.

Men jösses så nöjd jag varit (är) med den här luren. Och kameran ÄLSKAR jag.

Som ni ser är jag en pedant telefonägare. Allt är kvar och allt i toppskick. Det brukar underlätta då jag säljer. Men nu är väl frågan om någon är intresserad av en telefon utan app-möjligheter????

Kreativ

Har roat mig med att ”sätta ihop” semesterfotoboken under lördagen. Det gick rätt fort eftersom alla bilder som skulle med var färdigt redigerade och all text klar. Så det hela liknade mest ett gigantiskt pussel där man skulle få in rätt bilder till rätt text och dessutom få PLATS med texten och bilderna där man önskade.

Nu är den klar. 84 sidor Grekland. Bara att ladda över till Ifolor (om jag inte inväntar nåt rabatterbjudande, innan jag skickar försåss) . Maken ska i alla fall  få göra en sista fingranskning innan. För säkerhets skull.

(Detta blir min 13:e fotobok sen jag började till julen 2005)

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑