Månad: november 2011 (Sida 1 av 9)

Skönt att komma hem

… till ett julfixat kök. Jag njuter verkligen när det är adventstökat. Visst blev det fint med silvergråa linnegardiner?

Ängeln är inte tryckt på gardinen – dom är helt enfärgade. Men jag hittade dessa söta på Butterix och tyckte dom passade till att julfixa längderna. Efter jul plockar jag bara bort dom så kör vi grått resten av våren…

 Och så här mysigt blir det på kvällen när lamporna är släckta.

(Nu är det förresten ännu mysigare i köket än när bilden togs. För nu blommar amaryllisen (rosarandigt) och så har jag införskaffat två hyacinter (rosa och röd) som står i knopp!)

Höstens första minusjogg

…blev det går och då plockade jag fram dubbarna. Jag har ju köpt mig dubbade skor också, men eftersom vi bara har hal asfalt ännu så spar jag på dom dubbarna och nöter på förra säsongens avtagbara dito. Dom funkar också bra…

Inget halt under fötterna alls…. dock höll jag nog igen lite i rädsla att halka i alla fall för tiden blev sämre än vanligt.

Adventsmys

Detta är ju bara hur bra som helst. Hur tråkig skulle inte vintern vara utan en julig december? Jag vet att man får tycka olika men jag förstår bara inte hur dom som inte gillar julen tänker???!!!

« Äldre inlägg

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑