Dag: 18 december 2011

Oväntat och uppskattat julkort

I fredags fick jag dom första julkorten. Ett kom från Tomtens Dotter. Jag blev förvånad, och så glad. Och sen var det ju inte vilket julkort som helst utan ett väl genomtänkt och arbetat ett: En jättebra julskiva som snurrat varv på varv på varv hela helgen.

Men – jag vet inte ens vad Tomtens Dotter heter i efternamn, eller var hon bor! Så jag kan inte skicka nåt tillbaka. Snälla Erica – maila mig din adress!

(visst är det härligt med blogglandia? – så mycket folk man ”lär känna” som man inte skulle kommit i kontakt med annars…)

Fjärde advent.. och violerna ger inte upp!

Första och andra advent blommade dom  – utan tanke på månaden och årstiden. Tredje advent hade det kommit helt sjukt mycket snö – men inte varit kallt – så jag grävde helt enkelt fram dom och konstaterade: Dom blommade. Veckan mellan tredje och fjärde advent har varit varm… varm… varm… och regnig. Snön hann nästan försvinna helt och de små violerna hade tinat fram igen. Jag tittade till dom igår och då blommade dom. Nu har det snöat lätt, lätt i natt, och snöar fortfarande. Så jag skyndade mig ut med kameran innan dom försvann under snön igen. För det är ju lite kul – dom blommar envist vidare.

Trevlig advent på er!

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑