Månad: april 2012 (Sida 1 av 8)

VATTEN och VALBORG

I går när vi tog en underbar prommis i ljuvlig vårvärme brusade älven igen. Det har varit liiiite öppet vatten tidigare helger. Men i går var det ordentligt. HÄRLIGT. Det är en vacker tid vi har framför oss….

Och idag är det äntligen dags för MAJBRASAN.

Jag och svärmor lagar mat idag på dagen. (Faktiskt bakar jag också. Just nu Kanelbullar och igår gjorde jag färdigt en likadan chokladtårta som jag gjorde till jobbet i fredags) Maken jobbar halva dagen. Ikväll blir det brasa och sen Italiensk plockbuffé till (sen) middag. Och så ska vi väl elda i grillringen senare på kvällen/natten. Och skåla in våren.

 

GLAD VALBORG på er !!!

Loppis

Dom påstår att Fyndmarknaden i Arcushallen, Luleå, är Sveriges största. Två ggr per år. SJUKT med folk. Och hur mycket som helst till salu….

I lördags var det vårvarianten av densamma. Vi kom hem med massor. Bland annat en hel del kläder.

Åt mig själv blev det bland annat en PEAK-jacka i absolut rätt LINDA-färg. För typ inga pengar. Och en skitsnygg beige manchesterkavaj. Busungen fick massor. Skjortor och jeans (allt oanvänt) samt lite sommarkläder.

Maken hittade lite leksaksvapen (för vuxna) och gamla mynt. Och bus köpte mjukisdjur. Dessutom köpte vi på oss flera buntar gamla KALLE ANKA till bus inför GREKLAND i sommar….

Sen åkte vi in till centrum och shoppade mera…

Nytt inför vårens turer

såja…

Vinterdressen är undanstoppad sen en månad tillbaka. Och den ”gamla” vår/höst outfitten har fått hänga med trots ett hål på ena axeln. (som svärmor nu lagat och därmed kan jag ha den som reservdress) Men när nu Inter Sport här på orten firade födelsedag passade jag på att roffa åt mig en helt ny vår-dress. Korallröd.

Ska man dock vara riiiiiktigt petig så matchar dom inte nya Asics-skorna helt fullt ut eftersom dom är mer chockrosa. Men när allt är på ser det riktigt bra ut – jag menar: jag har ju inte skorna liggandes mot jackan i vanliga fall. Dessutom hoppas jag slippa jackan stor del av säsongen!

Sjukt sköna skor. Som INTE var på rea. Men det gör inget. Jag joggar ju i dom två år (vår/sommar/höst/tidig vinter – vinter har jag ju mina dubbade vinterskor) innan jag pensionerar dom. Men då får dom leva vidare som walkingskor i två år till. När det är dags för nya jogging igen… osv… perfekt system, enligt mig.

Premiärsprang i dom idag. Och som jag misstänkte var dom snabba! (enligt mig i alla fall). Halvmilen på 25:42. Siktar på under 25 i sommar.

« Äldre inlägg

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑