Dag: 3 april 2012

Det närmar sig påsk

Eftersom den här veckan bara innehåller jobb och annat vardagsfixande (för att hinna bli klar i tid till skärtorsdag) händer inte så mycket bloggvettigt.

  • Jag förbereder inför morgondagens påskande på jobbet. Ni vet ju att jag brukar klä ut mig och besöka ungarna som påskkärring med gitarr och påsksånger. (bildbevis på det nedan) Ifjol hade jag dock inte någon röst så det fick utebli. I år är rösten i behåll. Dock har jag spelat sönder min långfingernagel på högerhanden, men , men… bara bita ihop. (nej Jag fixar inte det där med plektrum)

  • Vi funderar över påskmaten och skriver handlingslista. Maten fixar ju ihop med Svärmor eftersom vi ska till Lilla Gula Huset, som vanligt, och därmed måste vi samköra planering och handlingslistor lite så båda hushållen inte fixar samma saker
  • Och självklart påskpysslar vi liiite.Var tvungen fixa ägg-middag idag så jag kunde blåsa ur några ägg åt bus. Fyra klarade sig hela och dom har han målat med lackfärg idag. Senare ska han dekorera. Hur vet jag inte… har föreslagit paljetter, fjädrar, garn, guldtråd, glitterlim, klistermärken, måla med smal pensel.. blir spännande att se hur han gör…

Mer än så är det inte. Inte just nu. Men snart är det påsk så…

Cool & större önskas…

Busungens cyklar är för små. Båda två. Han har ju en hemma och en i Lilla gula huset.

Och nu har vi fixat ”ny” velociped till Lilla Gula. En inte helt ny (läs skitgammal) silverfärgad treväxlad DBS med fotbroms. Busungen hade vissa problem att lyckas komma över sadeln med sina jättehöga vinterstövlar på fötterna. Men annars gick det bra. Och han var sååå nöjd med arvegodset. Det är den han cyklar omkring på på dom dåliga  bilderna med fart-oskärpa på ovan. (ja, jag vet – utan hjälm, men vi visste inte att vi skulle cykla hem en cykel när vi gick iväg)

Nu saknar vi bara nåt häftigare till här hemma.

Någon som har nåt liggandes i garaget vi kan överta/köpa???

Busungens krav:
24 tum
växlar men med fotbroms (bromsen är vårt krav).
Inte rosa.
Inte röd (fast det sista förstår jag inte)
Och cool ska den visst också vara

Så tillägger vi ett krav
Ingen coop eller Biltema-cykel!!! Utan typ Marvil, Crecent, Monark, Ideal eller så…

Någon som har nåt skoj att cykla hit?

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑