Dag: 3 maj 2012

Hemmatecknat STUDENTKORT till salu inför STUDENTEN

 

Jag fick en beställning på ett studentkort med min egentecknade Mini.  Så jag gjorde ett!

Mini ska på studenten. Hon har en släkting som slutar gymnasiet i år och dagen till ära fick hon låna sin mammas gamla studentmössa. ”SJUNG OM STUDENTENS LYCKLIGA DAR…”

Jag blev i alla fall väldigt nöjd.

Kortet (som kommer ”monteras”  så det blir dubbelvikt på hårdare papp med valfri text inuti (tex: Grattis NN till Studenten. Lycka Till. Önskar….) får en storlek av ett dubbelvikt A4 – alltså ca A5 –  och där det står DITT NAMN på skylten skriver jag precis vilket namn du önskar. Här kan du se hur korten blir färdiga

Kortets pris
50:- plus Frakt (som borde landa på två frimärken)

förskottsbetalas till bankkonto

Maila mig vid intresse

mailto.candygirl@gmail.com

(eller om du har andra beställningar på bilder. Kika även i Portfolion, där finns massor med bilder som går att använda till mycket. Och under den här länken finns färdiga bokmärken att införskaffa!)

På mina armar

jag har varit utan (snygg) klocka  länge. Alla mina gamla fick slut batterier eller trasiga armband samtidigt. Tillslut hade jag bara en chockrosa ClasOhlsson-Klocka kvar. Och eftersom jag inte kan vara utan klocka har den fått hänga med.

Men i Lördags besökte jag Ur&Penn och TITTA så snygg. Ett super-duper-långt armband (som värsta hundhalsbandet, typ) som man virar tre varv runt handleden och knäpper med tryckknappar. Och så nitar. Lagom hårdrockigt! Jag är sååååå nöjd.

När jag skulle betala hade dom dessutom såna här armband vid kassan. Give HopeTill förmån för barncancerfonden. Och ett med rosa berlock. Perfekt för mig ju!

Vardag

Sol och fint. Men inte så varmt.

Hoppas på en BRA torsdag ändå. Full av vardagliga thing som jobb, handling, matfix och städning.

Snart HELG igen

(Bild från 29 april)

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑