Månad: juni 2012 (Sida 1 av 9)

Första lediga dagen

Egentligen har ju semestern inte börjat – på riktigt. Det är ju liksom en vanlig helg innan. Men det känns ändå som att nu, nu är det semester. Dock en regnig start på densamma.

Men jag började dagen med att sova länge. Vaknade först av alla – 9:15. Så det blev sen frukost. Sedan passade jag på att fixa sommarnaglarna. Det tar ju sin lilla tid och passade utmärkt en dag som denna.

Regnet fortsatte så vi provade ett nytt cafe på eftermiddagen. Samt tyckte synd om arrangörer och artister som anordnat en ”festdag” i samband med invigningen av ett nytt torg här i ”byn”. Det regnade bort helt. Några tappra regnkläderförsedda stod och tittade på banden som uppträdde. Och loppisen fick ställas in. Och i mattälten var det helt tomt. 🙁

Nu blir det innemys tills det är dags att börja middagfixa. Kanske jag kryper ihop med en bra bok. Maken och bus spelar GoldenEye på X-box. Lämpliga sysslor i regnet.

 

Flaggar för mig

…och min semester (och för maken som äntligen verkar få en bottentjänst och därmed slipper vikariatträsket)

Åkte bums efter jobbet  mot Lilla Gula Huset – så när som på lite småfix som dusch, till-plockning  i lägenheten, medtagning av överblivna färskvaror samt en snabbsväng till mor och far.

Väl där möttes jag av bus, maken och svärmor och sedan en super-dupersmarrig middag. (varning för urusel bild, till skillnad från flaggan här ovan  – den blev jag verkligen nöjd med.):

Gravad lax, räkor, vitlöksfräst färskpotatis, Kalix-Löjrom (såklart), sallad, lufttorkad skinka och kryddkorv. Mmmmm… Och så mousserande rosévin.

Nu har jag 39 lediga dagar framför mig… Åhhh… ljuuuuvligt.

 

 

« Äldre inlägg

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑