Dag: 16 juli 2012

Dagens Kreta – Måndag 16 juli

Dagens Kreta
Måndag 16 Juli

– OK… om det var varmt igår är det inget mot idag. Inte ett moln, inte en vindpust, inte en våg. Helt underbart ljuvligt. Grader??? Vet inte. Har inte kollat. Men jag kanske skulle kika på nån vädersite och kolla vad dom skriver att här är. (uppdaterat senare: vi har ca 40 grader. We Like)

– Lång fm prommis. Till två små kyrkor. massor av foton, mycket att se och upptäcka. Bäst tyckte nog bus ett övergivet hus var – han trodde det var ett gammalt fort och hade förväntat sig gamla kulsprutor och sånt skoj

– Förövrigt tyckte busungen han saknade sina vapen så mycket så han köpte ett vapenset med kulspruta, handgranat och annat kollijox idag. Boys will bi boys.

– Middag med liveuppträdande. Traditionell grekisk musik och dans i folkdräkter. Allt lät lika. Boring. Så vi gick till hamnen och lekte med gummibandsraketen efter maten. Mycket roligare. Och så blev bus sugen på bada.. Typ fjärde gången idag.

Dagens Kreta (från igår då…) Söndag 15 juli

Dagens Kreta

Söndag 15 Jul
( fick inte till nån wifi igår så söndagens inlägg kommer idag, måndag. Får väl se om det kommer strula fler gånger. Det är jättesvag signal inne på rummet och ute på balkongen får vi inte nån mottaging alls…)

– Skulle gå mata ankorna vid flodens början på fm. Dock fanns där inga ankor idag. Men bus fick mata hönor. Och så fanns ankorna vid bron istället. Fast det där med att mata missupffattades. Han fick ett halv franskbröd till sitt förfogande och slängde i allt – på ett kast

– Måste ha varit varmaste dagen hittills. Extremt härligt. Lunch blev överbliven gyros och tomatsoppa.

– Badade på annan strand. Ahhh… ännu varmare vatten.  Man känner ingen skillnad på sin solheta kropp och vattnet….Och här var det vågor. Och en liten flod. Och musikunderhållning från en närliggande bar. Bus blev övarlycklig när han hittade en topless tjej även idag. – Jag såg hennes bröst!!!! blev kommentaren.

 

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑