Här går dagarna på tok för fort

I fredags hann vi smälla i oss krabba och packa upp den nya TVn i Lilla Gula Huset. Weee…

Sen igår drog vi till Luleå och införskaffade div tillbehör som Bluray-spelare, wifi-adapter till tvn, tv-bänk och hdmi-kablar. Allt till kanonpriser. Maken hade kollat upp i förväg vad vi skulle ha, och fast han hade kollat upp via prisjakt hittade vi allt billigare. Inte alls dumt. Bäst var TV-bänken.

Hittade först ingen vi ville ha. Men så stod det plötsligt flera stycken på Media Mark. Dessvärre fanns den modellen inte o-monterad. Bara färdigmonterad och klar. Och i vår Volvo är det uselt med packutrymme. Alltså funderade vi. Sen – precis innan vi åkte hem – svängde vi förbi affären igen. Kollade om vi kunde få bänken på öppet köp ifall vi inte fick in den i bilen. Visst, det skulle funka. Däremot motsatte säljaren sig priset. 1290:- var bänken märkt.

Den här går på 2500:-, sa han
Men den är ju märkt 1290:-, tyckte jag
Ja men den lappen har jag ju tagit bort nu, sa han, och menade i precis detta nuet när han tog lappen med sig till datorn.

Alltså!!!

Jag fann mig dock direkt och sa:

OK. Men då tar vi den här istället (och pekade på en EXAKT likadan, som också var märkt 1290.-)… eller för all del – den här (ytterligare en!)

– JA, ja… ni får den för det priset då, tyckte säljaren, med mycket irriterad min och tonfall.

Fattas bara annat.

 

Sen baxade vi in bänken i bilen. Maken och svärmor fick sitta bak så jag och bus kunde dra fram sätena så långt som möjligt. Och sen fick dom ha en yllefilt i knät och bänken liggandes tvärs över sig. Snacka om inpackade. Men hem kom vi. Och snyggt blev det.

Foton kommer senare!