Dag: 16 september 2012

Naglarna i höstfärger

Lika bra jag slänger in ett inlägg om hur mina naglar ser ut just nu. Dom blommar  liksom i höstiga färger. Och som synes blev blommorna rätt bra även på högerhanden. Det är lite pillrigt att fixa blommorna. Jag gör dom med en tandpetare. Och den uppmärksamme ser att det är två typer av blommor. En med runda blad och en med spetsiga. Helt beroende på om man drar i blombladen in mot mitten eller ut från mitten. Och självklart är det lättare att måla vänsterhanden snyggt, eftersom jag är högerhänt. Men som tur är så har jag lätt för att använda även vänster. Har till exempel musen i vänster hand. Och enligt Cia så håller jag golfklubban i vänstergrepp. (nu har jag aldrig spelat golf – än mindre provat – men ändå…) Och så gör jag ju även när jag spelar bandy. Påsar knyter jag ”åt fel håll” enligt högerhänta. Och jag fixade inte att lära busungen knyta eftersom jag knyter vänsterknut.

Först målade jag naglarna typ fransk, men i dessa färger. Tog bort det nästa morgon. Blev inte nöjd. Så idag gjorde jag detta istället. Mycket bättre. Det här får sitta på ett tag.

(Och ja, jag vet att jag missat att ta bort lite färg som kommit utanför på bilderna ovan. Men det är åtgärdat nu. jag lovar)

Onaturligt blå

Strålande sol. Helt sjukt blå himmel och så börjar det vara gult i träden. Höst när det är som vackrast. Och +16 grader idag . Fotot är dock från igår då det ”bara” var +15.

I går gjorde busungen premiär att sova över hos en kompis. Han swischade förbi hem och hämtade tandborste, tiger och hostmedicin tidigt på kvällen. Och senare kom han förbi och ville ha en godnattkram.

Tre grabbar surrade sedan antagligen hela halva natten (såvida dom inte spela de x-box hela tiden) innan dom tillslut somnade sött. Antar jag. Och sov bra. Han dök upp här hemma igen vid 10 tiden på förmiddagen – med kompisarna i släptåg.

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑