Tjoho vad jag hittade mycket trevligt. Kanske för att bus stannade kvar i Lilla Gula och jag kunde strosa själv i godan ro. Det jag EGENTLIGEN åkte till Luleå för var ett par fodrade jeans åt busungen – som numera tydligen är för stor för vindbrallor över de vanliga jeansen. Men att hitta fodrade jeans i storlek 146 var tydligen inte det lättaste. Men medan jag letade hittade jag istället:

Två par jeans åt mig själv – ett par svarta och ett par vanliga. Satt hur bra som helst. Och jeans kan man ju liksom inte få för mycket av.
Body butter och Duschkräm i Bodyshops nya doft – peach. Det luktar PRECIS som om man sitter och käkar en nydelad persika.
En ny BIKINI – de ni – i OKTOBER!!!! Den bara skrek efter mig – för kolla färgerna. Det är en riktig Linda-bikini. Och slänger dom en sån efter mig för 25:- delen då får det vara hur mycket Oktober det vill!!!
En Svart BH med lite spets. Går ju liksom alltid med…
Fyra Nya Mini- lack  – ja, jag hade inte dom färgerna… jag lovar!!!
Nail-art pensel – Letade egentligen dotting-sticks, eller vad det heter. Men det fanns inte. Så det fick bli en pensel. Dottingsetet hittade jag på nätet idag.
Två mascaror – En som ska framhäva mina gröna ögon än mer…
Fondation
Lösa BH-band – ska användas till nyårsklänningen jag shoppade här om veckan på second hand. Helt underbar och glittrig, men den saknade axelband.
Seche Vite – överlack som torkar skitsnabbt. Love it. Det bästa jag hittat NÅGONSIN i lackväg.
Trind nagelstärkare – jag är beroende av den, liksom
Strumpor – det var jag i stort behov av – nu har jag tio nya par. Najjs…
Och så fick bus vinterhandskar – han lär behöva många par – dom liksom bara nöts hål på hela tiden  – och
Långkallingar – tyvärr lär det väl behövas snart… och ska han tjura lika mycket med täckbrallor som vinddito så lär det gå med.
och så – det sista jag hittade innan vi åkte hem: Svarta fodrade jeans i rätt storlek åt busungen. Puh!!!

Ganska bra jobbat va.