Dag: 30 oktober 2012

Huslig fru

En dag  i förra veckan kom maken hem och hittade mig i köket – bakandes.  Det är ytterst ovanligt. Vi är ju dåliga på det där med att fika. Jag gillar egentligen att baka – men när vi ändå inte käkar upp det som bakas utan det ligger bara i frysen och tar upp plats så ids jag inte. Men nu blev jag sugen och då passade små miniformar till cupcakes bra. Det blev lagom stora munsbitar och ca 20 stycken. Jag tog med ett gäng på jobbet, maken några på sitt och bus provsmakade samt uppoffrade sig (mer än gärna) på en till mellanmål dagen efter. Så då blev det inte så många kvar för oss att trycka i oss under helgen. Vilket vi inte lyckades med. Så nu står det några stycken på balkongen och torkar bort.

Men sjukt goda var dom.

I smeten var det vaniljextrakt och toppingen bestod av smör, vaniljextrakt, kondenserad mjölk och flingsalt.  Mums…

På mitt golv igår kväll…

…låg det en blivande zombie i nästan fullstort format. Hon fick sedan sällskap (ursäkta fotokvaliten, men jag var färgig och fingrarna och ides inte börja fippla med inställningar)

Här är dom är inte färdiga. Konture ska tuschas dit. Men innan dess ska bilderna var torra – och så blodiga dom var så tog det över natten… nästan…

Vad dom ska vara till? Hemligt… och jag hoppas verkligen inte bus läser det här inlägget!

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑