Kolla in glitterbruden. Ytterligare ett av mina loppisfynd. Linnet är köpt för 30 :-. Snacka om fynd. (Klänningen jag hade på nyår gick på hela 100:- och julaftonsklänningen var också från loppis för en halv hundring. Tur folk gör sig av med i stort sett helt oanvända kläder så vi andra kan göra roliga fynd)

Och så trettondagsaftons-maten då.. men först slängde jag ihop en lite roligare dukning, trettondagsaftonen till ära. Fast jag hade inget planerat så jag gjorde en sväng i skåpen.

Jag utgick från servetterna jag hittade i en låda  och tog ett grönt lakan, en del av busungens spelkulor, lite lime och citroner, lysstavar och ljus i rätt färger. Och vips såg det lite aftonslikt ut.

 

Och så åt vi ju nåt gott också – såklart:

Kolgrillad lax (ja vi grillar året om!), rostad potatis, vitlöksfräst sparris, romsås, svampstuvning och grönsaker. Mums….

Och för ovanlighetens skull blev det efterrätt:

Citronfomage (fusksådan), passionsfrukt och hyvlad nougat. Inte dumt alls.

Nu är jullovet slut för mig och maken. (vi har ju jobbat ett par dagar men utan barn – nu kör vi igång på riktigt igen). Bus är ledig även i morgon så han och hans farmor ska hitta på nåt skoj.

Sen är det länge till nästa längre ledighet… (snyft)

(Men jag har fixat så vi har nåt att se fram emot!!!!)