Dag: 8 januari 2013

Svarta Malin

image

Sånt här roar jag mig med en tisdagkväll… försöker se ut som en sjörövare med gitarr.

Och varför då?  Jo det är piratfest på biblioteket på söndag och jag ska spela och sjunga.

Nu har jag i alla fall en susning om vad jag ska ha på mig. (Även om jag lovar att sminka mig, ta på mig stoora örhängen och ha nåt på fötterna på söndag – men här har jag precis kommit ur duschen och gått lös i garderoben på piratlika kombinationer – tycker det blev rätt bra, men det lutar åt piratbrallor på nederdelen istället för kjol. Antingen lösa eller tighta. Jag garanterar er en ordentlig bild när det är dags)

Sånger har jag också klart. Dessvärre saknar merparten av dom ackord och många kan jag inte ens melodin på, än mindre texten.

Men jag har ju några dagar på mig att fixa det…

Leker med elden

I fredagskväll – den fjärde januari – var det en helt otroligt vacker stjärnhimmel. Jag har aldrig fotat en stjärnhimmel så jag tänkte testa. Men trots att jag valde att ha 60 sekunders slutartid blev det inte mycket att hurra för. Små skitvita prickar på svart botten. Näe…

Men när jag ändå var ute i kylan (det var 14 grader kall och jag hade på tok för lite kläder) och kameran stod stadigt på stativ passade jag på att leka lite.

Jag ställde kameran på 15 sekunders slutartid, tände ett tomtebloss, tryckte på avtryckaren, sprang fram, ritade med blosset i luften, och sprang tillbaka bakom kameran och släckte blosset. Visst blev det coolt?

På bilden nedan har jag 30 sekunders slutartid, men det blev nog så ljust. Man ser mig lite tydligare.  Och en medhjälpare skulle inte skadat. Då hade jag sluppit linjen när jag sprang in och ut med blosset. Fast å andra sidan blev det lite roligt.. som et rep med ett hjärta på…

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑