I fredags var det en Ett Foto I Timmen-dag, igen. Och eftersom vi – för ovanlighetens skull – befann oss i huvudstaden hakade jag på denna dag. Dock kände jag inte att jag hade tid att publicera dom den rätta dagen, så här kommer min EFIT för Fredagen den 1 Mars 2013

9:12 – Torsdagskväll kom vi i säng vid 02:00. Jag vaknade vid 8:30 och sparkade igång EFIT vid nio. Här sover busungen gott,  i en säng ägd av en av tonårsdöttrarna i familjen.

 

 

10:06 – Har fixat frukost och försökt väcka busungen för en halvtimme sedan. Men det gick inte…. så hans frukost fick åka in i kylen en stund till (Först 10:50 kom han intassande i köket). Då hade vi redan avslutat vår frukost.

 

10:44 –  Tandborstningsdags. Det fanns många att välja på. Men våra är i det tillfälliga genomskinliga tandborstglaset, för den som nu funderade över detta!!!!

 

 

11:28 – Busande i soffan, medan vi funderar över hur vi ska lägga upp dagen.

 

 

13:18 – Tog tåget från Rönninge in mot Centralen. Käkade lunch på McDonalds vid Klarabergsviadukten. McWraps är så jäkla gott!!!

 

 

14:19 – Tråkväder. REGN. Huga… Det här är, som synes,  fotat  precis utanför Buttericks!!

 

 

15:37Kaffesugna. Men fy sjutton så dyrt det är att fika i huvudstaden. Bus käkade semla. Vi höll oss till en slät kopp kaffe – blev helt enkelt för snåla när vi såg fika- och kaffepriserna!!! Och det är ju bara bra för beach 2013

 

 

16:11 – Bus har köpt en gigantisk klubba. Vilken ju även vi vill provsmaka.

 

 

16:35 – Maken hittade ett spel inne på Gallerix. Och första frågekortet han tog upp innehöll denna fråga. Vilken slump va? Vi köpte inte spelet. Men vi kunde frågan. Kan ni???

 

 

17:37 – Vilar våra trötta ben. Och poserar med våra för dagen sprillans nya solbrillor. Vi tror på en vår. Vi är less på att springa i affärer men är lite för tidiga för att åka ut till middagen vi ska på, så vi vilar en stund innan vi åker vidare. (viss blev det en cool färeffekt i våra hår från lamporna i taket?)

 

18:36 – Framme hos Cia och M. Och deras tre lurvbollar. Och bus börjar genast försöka få med dom i lek. Här med presenten i form av pinginsbollar.

 

20:18 – GOOOOOS.

 

20:26 – M serverar vin till huvudrätten. Smördegsinbakad Oxfilé med murkelkräm. Mums (förrätten var en räkcocktail med mango och avocado. Väldigt god den med)

 

 

20:57 – Och så fick vi B52, som brann dåligt men som smakade mums!

 

 

20:59 – Bus får inte spela FarCry 3 i fred. Det är någon som vill ha mera gos!

 

 

21:13 – Efterrättsdags. Tiramisu. Smarrigt värre!

 

 

22:18 – Cia ställer i ordning för Sing Star! Här ska skrålas!!!

 

 

23:19 – Maken och M tar ton!!!! 🙂

 

 

23:50 – Sjunger fortfarande. Här är det jag och bus som klämmer i! Jätteskoj hade vi!

 

 

00:30 – har precis satt oss på tåget ut mot Rönninge igen. Fick dock vänta  20  långa minuter på tågbyte  i Älvsjö – drygt när klockan börjar bli sen. 01:30 tassade vi in ”hemma” hos vår tillfälliga hyresvärd och trots ett par försiktiga protester skickades samtliga i duschen för att skrubba bort allt katthår. Alla kläder fick plats på balkongen!

02:00 – somnade vi gott.

 

För andras EFIT den första mars :  kika här!