Lite svalare ute. Det var bara +11⁰ när jag cyklade till jobbet 7.15. Solen jobbade dock på så det slutade på knappa +20⁰ i alla fall.

Var och köpte ett fågelbad jag blivit förälskad i ❤️ men som jag tyckte var för dyrt. Sen kom jag på att ju hade ett presentkort från när jag fyllde år och som täckte hela summan, så då fick det faktiskt bli en grön groda till bersån.

Grattis på födelsedagen, Linda!

Efter jobbet åkte jag och maken på Granngården med syfte att inhandla batteritrimmer. Hade rekat ordentligt och var helt inne på en Ryobi. Men väl på plats visade det sig att det fanns två skyltex av en riktigt kraftig Stiga. Den var rejält nedsatt redan i affären. Och sen medlemsrabatt på det.

Nu jäklar ska vi hålla snyggt runt buskar och hus!

Vattnade lite flämtande växter och fick upp myggnäten (till både ytter- och altandörr) innan vi förberedde middagen och tog en dusch.

Lagom till middagstid anlände sonen med flickvän som varit och lämnat igen Siknäsfortbilen och sen tagit sig en dryg 10 km promenad tillbaka.

Plock till middag: kycklingvingar, kallskuret, bläckfiskringar, potatissallad, pizzaslice, räkor, aioli, melon, druvor, ost och bröd.

Och sen jordgubbar till Herr Talman.