Nyårsmaten (och drycken)

 

 

nyår2013_2

 

 

Välkomstdrink
Rosa bubblor: Med alkohol – en skvätt Cointreau i botten fyll upp med rosa mousserande vin. Alkoholfritt alternativ: en skvätt koncentrerad hallondryck i botten fyll upp med 7Up)
Olivsnurror
Chips

Förrätt:
Skaldjursmosaik, serverad med kallrörd romsås och värmda baguetter. Mousserande vin alt. alkoholfri X-cider

Huvudrätt:
Ugnstekt och grillad lammstek med gremolata serverad med ljummen potatissallad med sparris och cashewnötter samt tzatsiki. Rött vin alt. färskpessad juice

Efterrätt:
Vaniljpanacotta serverade med lättinade röda vinbär, kaffe

Vickning:
Kalixlöjrom på korntunnbröd.. Mousserande vin alt. Pommac

nyårsdukning3

nyår2013_5

nyår2013_6

nyår2013_7

 

nyår2013_8

4 kommentarer

  1. Åsa

    Åh vad gott det ser ut alltihopa!
    (och jag som har fastedag i dag…)

  2. Junitjej

    Mums, så mycket gott!!!!

  3. Therese - Sockenvägens Söta

    Ser sjukt gott ut, särskilt natta mackan, är sååå gott med löjrom! Ha en mysig kväll! KRAM

  4. Pernilla

    Låter underbart flott!
    /P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑