Efter en dag full av sorterade och bärande avslutade vi lyxigt.
Ungen började dessvärre få känningar av samma förkylning som jag hade tidigare i veckan… men eftersom han inte ville missa middagen fixades formen med en Panodil.
I värsta snöstormen knallade vi ned till Arvids Steakhouse. När vi pulsat oss in genom ytterdörren såg vi ut som dränkta katter. 🙂
Nåja..
Middag blev det ju ändå.
Vi började med en plocktallrik:
Och sen blev det flankstek:
Och sist en Creme Brulee:
Allt var så sjuuukt gott. Så 2,5 timmar senare pulsade vi proppmätta hemåt. Bara ett stopp på vägen för att köpa korvbröd. Vi hoppas nämligen att det inte ska finnas tid för riktig lunch idag – om vi nu får den hjälp vi önskar av folk att tömma Lillemors lägenhet.
Mums så gott det såg ut! Och vilken bra idé och fin tanke bakom er tömning av det sista i lägenheten <3 Underbart initiativ, håller tummarna det går bra! KRAMAR
Alltså creme brulee <3 Såg asgod ut.
Å herregud så gott !!! Plockmat är bland det bästa som finns. För att inte tala om en rejäl köttbit 😀
Så mysigt att bar kunna knalla ner ….pulsa ner, så där. Vi har ingen restaurang inom räckhåll. Sommartid går det att ta cykeln till två ställen men de är inte ens värda att åka till. Men strax intill ligger det en prisbelönt gårdskrog med prisbelönt kock och eco – alternativodlat – med – allt – vad – det – innebär, och då är ju priset därefter.
Förätt, två färska primörsparris med smörskum och ostflakes. 235,- som hittat!
/P
Maten ser fantastisk god ut!!!!