Och så tar vi busrummet

busrummet

Eftersom jag har en snorunge hemma (i ordets rätta bemärkelse) så passade jag på att röja i busrummet. Garderoberna är rensade (och jösses vad mycket urvuxet. En hel enorm stor sopsäck med bara buskläder…. shit!), gamla leksaker bortplockade och sedan är rummet städat och fönstret putsat. Och allt StarWarsLego har fått bättre plats.

Svärmor har sytt nya gardiner och jag tonade ned hans tidigare VÄLDIGT färgglada rum en aning, både i gardiner, matta och sängkläder. Varenda vägg har dessutom varit full med tavlor och teckningar. Nu har jag plockat ned nästan allt. Bara en Darth Vader-affisch och en tavla kvar. Förutom anslagstavlan då. Nu skulle det vara skoj med en lite mindre barnslig lampa både i tak och fönster. Men det får bli när vi springer på nåt lämpligt.

Så hoppas vi på lite mindre snorande i morgon. Undra hur mycket snor det kan rymmas i en sexårings näsa????

2 kommentarer

  1. Cia

    Börjar bli stor kille… Vist är det egyptier som knatar runt där under taket?

    Svar: Ja det är egyptier… och dom har han upptäckt nyligen. Han har nämligen plöjt genom MUMIEN-filmerna och är vääääldigt facinerad av Imoteph, mumier, gravar, scarabeer och sånt… (ja jag vet.. oansvariga föräldrar!!!) Så när han fick syn på att han har egyptiska blider i sitt rum blev han ju superglad. (att dom sen har hängt där sen han flyttade in i det rummet för typ sex år sen är en annan femma…)

  2. Hannele

    jag vill också ha ett busrum 😯

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑