I går försökte vi efterapa det jag åt på Texas Longhorn när jag var på bloggdate med Cia. Det blev alltså Revbensspjäll…
Och för att få dom så där härligt möra kokade vi dom först och sen stekte vi dom i ugnen med grillsåsen jag köpte på just TL. Till det hade vi klyftpotatis och en supergod coleslaw.
Jösses så gott det var…
När jag var i Stockholm avslutade vi middagen med Cheesecake hemma hos Cia och M. Någon sån hade vi inte. Men däremot fick det bli hallonmousse. Med Jordgubbar på… (vi hade tydligen slut hallon i frysen) Det smakade inte heller helt fel…
Såg minst lika gott ut som texas egna. Coleslaw också.
Jag kör 2×3 metoden
2 dl creme fraiche
2 msk Majonäs
2 tsk gravelisenap
Sen hyvlar jag vitkålen med osthyvel 😉
Moussen såg ut att vara minst lika smarrig som cheesekaken
Vilken smarrig middag.
Ja, en schablon som jag gjorde själv. Ritade på ett A4-papper och skar ut det med en bladkniv 🙂 Väldigt smidigt.