Årets påsktårta. Supersliskig, och jättegod. Funkar fint även till Valborg/första maj om någon vill testa.
Fyllningen är en tryffel på 200 g vit hackad choklad som är blandad med 2 dl uppkokt grädde och efter fem minuter rört ihop med 1 msk honung. Det fick sedan vila i kylen över natten.
200 g mörk riven choklad blandades med 2,5 dl vispad grädde.
Varva så färdig marängbotten, tryffel och chokladgrädde.
Jag dekorerade med hyvlad dubbelnougat men det kan man ju ta vad man vill.
Oj så god den såg ut! 😀
Oj så gott det såg ut! 🙂
Men gud!!!
Vad skulle jag in hit o göra när jag ska försöka hålla den slanka linjen 😉
Nu blev jag ju jättesugen på massa gottigt 😆
Ciara
Åh, jäklar vad det rann till! 😉
men guu va gott det ser ut tackar för recept,
Hittar du på alla dina tårtor själv?
Yammi så gott det ser ut!
Kokade lemon curd till påsk som jag tänkte ha till en
påsktårta men det blev ingen tårta! Hann inte med helt enkelt!
Såg väldigt go och smarrig ut,
kanske tom jag kan lyckas med den
om jag köper färdiga bottnar!
Trevlig Valborg!! 🙂
Maj gadd! Den skulle jag nog äta för mycket av. 🙂
Den såg verkligen läcker ut.