Först traditionell brasa, med varmkorv och godis. Sen otraditionell (sen)middag: Kräftor
Och så efterrätt. Gubbar!
Därefter: egen brasa på gården. Välkommen MAJ!
Först traditionell brasa, med varmkorv och godis. Sen otraditionell (sen)middag: Kräftor
Och så efterrätt. Gubbar!
Därefter: egen brasa på gården. Välkommen MAJ!
Tema av Anders Noren — Upp ↑
Man skapar sina egna traditioner 😉
En av mina kusiner äter alltid surströmming (!) på nyårsdagen
och sista april…
Det äter jag ALDRIG!
Just denna helg har jag mestadels kört med min soppa…
Fortfarande gott tycker jag, så jag tar väl den ytterligare någon dag..
1:a maj-kram!
Ohhh jag hatar kladd…men bilden när Bus ler med choklad kladd i ansiktet är helt fantastisk. Man blir glad av att se den …även om jag lider över kladdet.
Ojojoj, vilket firande! 🙂
mmm vilken mysig valborg ni hade jättefina bilder å mums med jordgubbar,
kramiz
Vad härligt med jordgubbar redan. Att det blir sent gör ingenting när man har så roligt 🙂