Vi var ut och käkade igår – jag och mina närmaste kollegor. Och vi slog på stort. Två av oss i alla fall. Vi beställde in ett hängande oxfiléspett där nåt gott kryddsmör liksom stod och droppade ned över det nygrillade köttet. Och jösses så mycket mat. TRE stora köttbitar bitar VAR. Härligt rosa – nästan nästan blodiga. Perfekta. Men vi orkade inte riktigt allt. Så jag tog faktiskt doggy-bag med mig hem.
Senaste inläggen
- En månad till jul
- Pepparkaksbygget påbörjat
- Eld, gyros och tentaresultat
- Blåsigt och glögg
- Snö, amaryllis och Blossa
- Julgodis och lammgryta
- Träning och musslor
- Lite adventsfix
- Pepparkaksmall, sol och julgran(ar)
- Proppmätt deluxe
- Biskvier, ”piadina”, vietnamesiska vårrullar & norrsken
- Slask, saganaki och Hammerfall
- Slask, stickat och brandvarnare
- Trasig lins och bränd fot
- Första julfixet
Så här säger ni
- Candygirl om Lyckad lördagkväll och härlig söndag
- Anders Wihlgaard om Lyckad lördagkväll och härlig söndag
- anders wihlgaard om Julgodis och lammgryta
- Lite adventsfix om Morgonpepparkakor
- Kristina Ponting om Räkmackans dag (i efterskott)
Det här skriver jag om
- ABC (32)
- Barns tankar (61)
- Buzzador (8)
- Dagar med Linda (5 875)
- EFIT (17)
- Film och TV (160)
- Foton (2 389)
- Hemma hos (232)
- Instagram (476)
- Instagram (65)
- iPads i förskolan (3)
- Jobbet och sånt (745)
- Jogging (291)
- Jukkasjärvi Ishotell (10)
- Jul och Nyår (975)
- Julkalender – Sagor och sång (14)
- Komponerat (23)
- Lilla gula huset (808)
- Linda bakar (125)
- Mat och prat (1 621)
- Mini (32)
- Musik (76)
- Naglar (112)
- Önskelista (39)
- Påsk (124)
- Pedagogiska ideer (227)
- Pepparkakor (100)
- Pyssel och fix (597)
- Recept (170)
- Recept – Älg (2)
- Recept – Bröd (8)
- Recept – Färs (10)
- Recept – Fisk (26)
- Recept – Fläsk (8)
- Recept – Kyckling (19)
- Recept – Lamm (19)
- Recept – Nöt (4)
- Recept – Övrigt (64)
- Recept – Skaldjur (18)
- Recept – Sötsaker (46)
- Resedagbok (208)
- Resedagbok: Boden 2011 (3)
- Resedagbok: Gävle 2010 (4)
- Resedagbok: Kalymnos 2011 (17)
- Resedagbok: Kreta 2008 (21)
- Resedagbok: Kreta 2012 (14)
- Resedagbok: Kreta 2015 (8)
- Resedagbok: Kreta 2016 (16)
- Resedagbok: Kreta 2017 (12)
- Resedagbok: Kroatien 2013 (20)
- Resedagbok: Liverapport från Kreta 2012 (14)
- Resedagbok: Liverapport från Kreta 2014 (12)
- Resedagbok: Piteå 2010 (1)
- Resedagbok: Rethymnon 2019 (8)
- Resedagbok: Rhodos 2024 (8)
- Resedagbok: Sollefteå 2013 (11)
- Resedagbok: Sollefteå 2014 (3)
- Resedagbok: Sollefteå 2018 (3)
- Resedagbok: Sollefteå 2024 (2)
- Resedagbok: Stockholm & Uppsala 2015 (7)
- Resedagbok: Stockholm 2011 (3)
- Resedagbok: Stockholm 2013 (7)
- Resedagbok: Stockholm 2014 (5)
- Resedagbok: Stockholm 2017 (4)
- Resedagbok:Stockholm 2009 (8)
- Resefoton: Georgioupolis; Kreta 2014 (10)
- Resefunderingar (73)
- Sånt jag säljer (22)
- Shopping (640)
- Svammel (144)
- Tävlingar/listor (108)
- Teckningar (374)
- Träning (406)
- Tycker till (88)
- Uncategorized (3)
- Ungen (614)
- Värt att fira (727)
Har ni några tjänster lediga på ditt jobb? 😉
Härligt att kunna unna sig det ibland. Och ännu bättre är det ju när någon annan unnar en det! 😉
Nomnomnom… Kom på att jag borde ha en lyxmiddag i lådan.
Du, det där såg rejält gott ut och ännu godare då man blir bjuden också :0)
Tack för gratulationerna på min blogg. Det är fantastiskt roligt det som sker just nu. Jag fattar det inte riktigt ännu…tror jag.
Kram!
Åh, så gott! Lyx med restaurangmat mitt i veckan. 🙂
Och tack för din kommentar hos mig. Jag är faktiskt mest glad över att jag orkade ta mig tid och gå runt, än att vara ledsen över att inte kunna springa runt. 🙂
Kram!
Gott att få äta på restaurang och ännu godare när det är nästan gratis 🙂