Laddade inför nyårsafton med att sova nästan 10 timmar. Så skönt.
Sen gick allt i ett. Först mysfrukost. Och sen började vi fixa.
Jag vek servetter.
Vi förberedde all mat vi kunde. Vi fyllde upp heliumballongerna.
Och så dukade jag. Guld och blått var det som gällde!
Film här hur jag vek servetterna finns här:
https://www.instagram.com/reel/Cm1JudHPOBn/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Sen blev det dusch och piff!
Och så kom gästerna.
Fotade nästan inget alls på hela kvällen. Den tiden fanns inte.
Men vi började i alla fall med en charkbricka med lite olika salami, lufttorkad skinka, ölkorv, ostar, marmelad, kex, druvor och en drink gjord på gin, björnbärssockerlag, lime och bubbel.
Sen blev det förrätt. Vitlök- chili- och ostgratinerad baguette toppad med nyskalade räkor, regnbågsrom och charlottenlök.
Här en film på monteringen: https://www.instagram.com/reel/Cm4ZlZ9JktY/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Till varmrätt blev det nygrillad entrecote med hemmagjord bea och rostad örtpotatis.
Efterrätt skippade vi. Men det fanns godis! Och de som ville fick irländskt kaffe.
Såg självklart Grevinnan och betjänten. Faktiskt två gånger då vi även såg den länge versionen än den SVT visar varje nyår.
Vi sköt raketer lite då och då under kvällen. Smått före tolvslaget. Och rejäla just efter.
Vi hade så himla mysigt. Och tiden gick fort.
Hips vips var klockan halv två och gästerna åkte hem. Eftersom vi hållit undan disk hela kvällen så hade vi typ inget att städa undan. Vi kunde istället sikta mot sängen ganska direkt.
En fantastisk nyårsafton var slut. Välkommen 2023.
Lämna ett svar