Mysigt att vakna en fredag i Lilla Gula. Men vi stannade inte där. Efter en lugn frukost åkte vi till Luleå. Först stannade vi inne i centrum. Fixade sista julklappen, fyllde på teförrådet, köpte ny helium, lite underkläder åt mig själv samt åt lunch.
Sen Storheden. Och där var det mest mat, dryck och förbrukningsvaror.
Därefter tillbaka till centrum för att hämta sonens flickvän.
I Lilla Gula (dit sonen anlänt med buss) smaskade vi i oss en charkbricka, eftersom vi visste att middagen skulle bli sen.
Hade med oss två gourmetpåsar från Hemmagastronomin och det var lite fix med maten innan allt var klart:
Dillbakad regnbåge med betor, grönkål, sockerärtor samt sandelfjordsås med akvavitmarimerad forellrom.
Så himla gott.
Och innan vi lämnade köket satte vi en lammbog i marinad. Den ska tillagas till lördagens middag.
Lämna ett svar