Å så tar vi påskmaten

påskafton5

 

Ingen blir väl förvånad om jag talar om att mycket handlar om mat när det kommer till det Häggströmska hushållet??

Självklart ska en högtid som påsk firas. Med mat.

Menyn under helgen har sett ut som sådan:

Skärtorsdag – startade vi med Paella, både gult och kyckling
Långfredagen – åt vi lammstek som fått stekas i ugnen på 125 grader i 2-3 timmar innan det gick på grillen sista 20 minuterna. Då tillsammans med hemmagjord gremloata. Till det serverades rosat potatissallad och myntasås.
Påskafton – vräkte vi oss i traditionsenlig buffé. Med allt, typ. Ägg, lax, sill, skinka, pastej, räkor, löjrom, ishavssallad etc… well you know…
Påskdagen – blev det grillad lax med kallrörd mangosås (och till förrätt löjromsresterna samt mozarellasallad)

buffe

 

Vi behövde inte svälta den här helgen heller….

påskdagen6

påskdagen3

 

påskdagen4

 

3 kommentarer

  1. Pernilla

    Oj!
    Så mycket mat och det låter underbart gott.
    /P

  2. Åsa

    Jag är helt imponerad av Er mat och att sonen tydligen äter allt.

  3. Therese - Sockenvägens Söta

    Mums! Ni har verkligen njutit av god mat, å så även här! Dock så tycker jag att påskmaten är ”lättare” än julmaten å har njutit med gott samvete, det som däremot varit mindre bra är allt socker/godis som slunkit ner, galet så mycket sötsaker vi har här hemma… Får nog bli sockerfritt ett tag framöver. KRAM KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑