Buzzat Kelda Texas Chili

image

Nytt Buzzador:ande

Denna gång Texas Chili Grytbas för köttfärs.

Även denna gång snitsade vi till det hela…

Vi fräste först Choritzo och därefter köttfärsen. Förutom att krydda med grytbasen  slängde vi i Chiliflakes och Grillkrydda. Och en burk cannellonibönor.

Sen serverade vi chilin med grönsaker, turkisk yoghurt, sriraka, cheddarost och torrilliabröd.

image

Det blev kanongott .

Man kan dock lika enkelt fixa samma rätt utan Grytbas. Ta bara krossade tomater, chili och tacokrydda så blir det samma smak

4 kommentarer

  1. Pernilla

    Mm, låter supergott!
    /P

  2. JUNITJEJ

    Så gott det låter!

  3. Therese

    Så gott det lät, utan tvekan ett alternativ till tacos i vanlig tappning. Strålande sol idag, då det känns surt att behöva sitta i bil en hel dag… Kram!

  4. Åsa L

    Har testat de andra smakerna men inte just den – kul att kunna variera med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑