Lördagen gick i Greklandstecken. Dels mailade jag en massa hotellägare i Georgioupolis om förfrågan om boende (och fick svar och preliminärbokade) och dessutom lagade vi greklisk mat till middag. Så passande.
Först en ouzo och sen nåt så oglamoröst som slagsida från lamm. Men när man rensar bort allt fett, bankar ut dom platta och fyller med nåt gott (här fräst succini, purjolök och fetaost) rullar ihop och grillar och sist penslar på en kryddblanding med örter, olja och vitlök då känns det allt annat än som slamskött. Till detta serverades – såklart – Tzatziki och Grekisk sallad, samt grekiskt bröd (bake off)
Behöver jag säga att jag gillar lördagar!?
Som vanligt en middagsmeny som imponerar!
Låter ju ljuvligt gott detta!
Ser gott ut! Vad kul med Greklands semester.
Åhh… Låter gott. Nu kom jag på att det var evigheter sen jag gjorde tzatziki.