Så här säg det ut en stund innan vår middag igår kväll.
Färska (frysta och upptinade) flodkräftor och dito scampi.
Dom hade fått ligga i en saltlag med lite chilikrydda i under dagen. Sen var dom redo för grillen.
Bara serverade ljumma med limeaioli, grönsaker och bröd. Inte dumt – inte dumt alls. Mums…
Idag har vi – bland annat – roat oss med att gräva upp runt två stora stubbar som kommer bli i vägen för traktorn inför snöskottningen i vinter. Tanken är att min pappa ska komma åt att såga av dom – under marknivå.
Men för att motorsågen ska få plats måste man ju då gräva runt. Och sen måste man även barka och rengöra stubben som varit under marken så inte jorden förstör kedjan på sågen.
Så jag antar att vi var ganska ensamma om vårt jobb att borsta och tvätta stubbar idag.
Men fint blev det… hoppas nu det funkar så vi blir av med jättarna.
åh, gott !
jag har faktiskt aldrig testat att grilla skaldjur själv.
På vårt bröllop bjöd vi dock på grillade jätteräkor.
( Vi gifte oss på en strand i Thailand för några år sedan,
men jag var inte inblandad i själva matlagningen… )
Mannen är dock galen i skaldjur så jag kanske skulle överraska med grillat någon kväll !
kram
Så ni grejar och fixar! Och mums, älskar skaldjur! Vi har mumsat havskräftor i dag och firat 10 år och en dag som förlovade ❤️? annars gör regnet att man mest fixar inne, men tog mig ut å srang då det var uppehåll nu på em. Önskar dig en mysig kväll! Massa kramar!
Men SKALDJUREN! Mums!