Ett riktigt pyssel till middag ikväll… en pysselmiddag som blev bra. Dock inte perfekt.
Vi gjorde två varianter av hemmagjorda vårrullar.
Den ena sorten var fylld med:
Hackad avocado
Hackad rödlök
Hackad tomat
Sriracha
Pressad lime
Hackad persilja
Salt
Den andra:
Hackad ugnstekt kyckling
Hackade glasnudlar
Hackad färsk chili
Strimlad purjolök
Strimlad morot
Örtsalt
Båda sorterna rullades in i vårrulleark och friterades i rapsolja.
MEN:
Eftersom flera crashade – och för att rädda dom blev vi tvugna att köra dom färdiga/krispiga i ugnen – ska vi ta dubbla vårrulleark nästa gång. Samt att det dessutom räcker att pensla dom med olja och köra i ugnen (på en gång). Mindre risk för trasiga rullar och på köpet fettsnålare mat.
Smaken var det däremot inget som helst fel på. Ok… lite mer chili nästa gång så… mums…
(Och alla oljeindränkta papper och övriga rester brann jäkligt bra i grillringen efteråt)
Visste inte ens att det fanns vårrulleark – detta blev intressant att prova på själv, ser ju så galet gott ut. Men det kanske är svårt att få tag på arken?