Superenkelt och supergott.
Vi tog tre kycklingfileér och rullade in dom i bacon. Ett paket blev helt lagom till tre fileér. Sen ned i ugnsform och in i 200 grader… inte fullt en halvtimme. Då tog vi ut och klickade i Crème Bonjour Cuisine med Indian Curry smak. In i ugnen igen.. kanske 10 min. Sen tog vi upp fileerna och skar i tunna skivor, saltade och pepprade med Chicken & Steak och la tillbaka i formen med currysåsen. Serverade med färsk pasta.
Det lät ju perfekt! Enkelt o gott. =)
Låter som något halvfabrikatens drottning också skulle klara av.
Hej!
DIN blogg är uppe för omröstning på VÅR BLOGG på ONSDAG!!!
Kör hårt och berätta för alla, för nu tuffas konkurrensen till ordentligt 😉
/GG
Det där lät mumma!
Nu gör jag något jag inte brukar.
Jag fiskar efter röster.
Snälla, hjälp mig genom att rösta här:
http://www.metrobloggen.se/sparsmart
Tackeli-tack!
Den kycklingen lät väldigt god. Ska jag nog testa under veckan 🙂