Lördagar är helt klart trevliga middagsdagar.
Grillade lammracks, grillade choritzo, ungstekt potatis, vitlöksfräst sparris med persilja. Och Tzatsiki.
Före det mumsade vi även i oss ishavssallad och caprese. Stackars oss…
Eller not. 🙂
Nu ska vi kicka igång Söndagen. Solen finns nånstans bakom tunna moln.. undra om vi får se den idag. Men ute tänker vi väl vara i vilket fall som helst.
Men först ska jag dammsuga.
Åh, vad det ser gott ut!
Såg mumsigt ut! Här blev det grillat i dag, god potatissallad och en sallad samt vin, dock ej husets egna, efter att läsa om ditt vintillverkande måste jag erkänna att jag är lite sugen att testa… vore fint att sätt ett vin nu så man har ett gott rött till höstens jakt kanske. KRAM!
Men det ser ju alltid så himla gott ut med lamm, då ni äter det! Jag har aldrig gjort annat än lammfärsrätter hemma, men måste verkligen ta och grilla lamm snaaaart!
Kram!