Nu är julens negerbollar rullade och klara. Och avsmakade. Traditionsenligt var det även glögg i glasen. Denna gång fick det bli Blossas Lingonlättglögg. Spetsad med lite Cognac. Mums…
Nu är allt som brukar vara gjort inför första advent klart.
Vi fikar nästan aldrig så jag struntar i saffransbullan. Det är sååå tråkigt att hitta saffransbulla i frysen i april månad. Däremot har vi bakat vanliga bullar. Dom gör det inget om dom blir kvar i frysen några månader.
Vad spännande med glögg i negerbollarna. Hur mycket har du? Byter du ut mängden vatten/kaffe mot glögg bara? Är de goda att rulla i cocos, eller kör du pärlsocker?
Alltså.. det var i glasen det var glögg. Inte i smeten. haha… men det borde ju faktiskt bli gott att sätta smeten också. Kanske värt att testa.
Oj den blev ju jättebra bakgrunden om jag får säga det själv.— Ja ja jag använde dina granar, men det är ju därför de passar så bra 😉
ja det gjorde du fint. Blev toppen. synd bara att det är så kort jag ska ha jul. Men bakgrunden borde ju passa hela vintern. Om jag hittar/gör nån bra toppbild att sätta dit
Mums . Känner hur det vattnas i munnen. Toksugen som jag är ikväll på allt jag inte ska äta.
Kram ewa
mumsigt ni gjort .
ha en mysig 1a advent
Här sitter en som älskar negerbollar, vill att de ska smaka en hel del kaffe, vuxensmak liksom, gött!
Ska strax ge mig på att baka saffransbullar… 😉
Vad spännande med glögg i negerbollarna. Hur mycket har du? Byter du ut mängden vatten/kaffe mot glögg bara? Är de goda att rulla i cocos, eller kör du pärlsocker?
Oj den blev ju jättebra bakgrunden om jag får säga det själv.— Ja ja jag använde dina granar, men det är ju därför de passar så bra 😉
Det är så roligt att baka inför jul och roligare blir det med lite spetsad glögg 🙂
Ja du och dina negerbollar. Här har ni en lämplig visa till dem 🙂
Har gått med den i huvudet hela dagen av någon märklig anledning.
Funderar på att lära Olivia den, så kan hon sjunga den på dagis.
https://www.youtube.com/watch?v=mnyxf3n1oc8