Nyårsdukning och mat

Blått och silver var det ja…

Silverduk, silverservetter med silver och blå servettringar – gjorda av glittertape, gem och en blå blomma. Blå julgranskulor i form av hjärtan och så silverstjärneglitter. Sen strösslade glasstenar i blått och silver på bordet och slog in blå godisar i cellofan märkta med alla våra och gästernas namn (självklart skrivet i blått på silverglittrigt papper och fastknytta med silversnöre) – då blev det bordsplacering samtidigt. Glasen hade jag pimpat med en silvergirlang.

Och så maten då. Den var däremot INTE blå och silvrig…
Förrätt: Hummer, limeaioli, romansallad, cocktailtomater, avocado och bröd
Dryck: Ferrari,  Pongracz och Pommac

Och senare på kvällen blev det huvudrätt:
Oxfile tournedo, rostad klyftpotatis, vitlöksfräst sparris och bearnaisesås
Dryck: Selvarossa och Coca Cola

Efterrätt skippade vi.

Och sen glömde jag fota vickningen som bestod av Kalixlörom med lök på korntunnbröd

(lägger inte ut gästerna på bild – vet inte om dom vill/godkänner det.. så ni får en på mig istället)

 

3 kommentarer

  1. ☆ Cia

    Åhhh vad smarrigt!!!
    Jag hade dock inte kunnat uppskatta det. Lite tur att vi valde att inte komma upp just till nyår för jag var så himla dålig. Först idag som det är lite bättre.

    Men ni hade prickat typ ALLA mina favoriter. möjligen hade man kunnat klämma in en pilgrimsmussla någonstans 😉

  2. ☆ Cia

    Sa visst inte att det var en skitfin bild på dig!!!

  3. Hanna

    Åhh, det såg gott ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑