Åt Tacos här om kvällen… Och fick ju, som vanlig,t över färs… det brukar sedan bli en paj, eller användas som pizzafyllning.
Den här gången gjorde vi paj.
Men jag gjorde lite annorlunda än jag brukar.
Pajskalet är gjort av
50g smör (rumsvarmt)
4 dl mjöl
2 tsk bakpulver
1½ dl mjölk.
Detta skal behöver inte vila – bara i med fyllning och grädda
Så jag slängde i tacofärsen
Men så hade jag även kokat tre potatisar. Dessa skivades tunt och lades över färsen. Kryddades med salt och popcornkrydda sourcream !!! 🙂
Och så en stanning gjord på en burk chilicremefraische, ett ägg och riven prästost.
Bums in i ugnen… 200 grader ca 30 minuter.
Och just innan det var klart strösslade vi över fryst chili.
Så potatis i tacopajen var en höjdare. Och bus – som inte brukar gilla paj så värst mycket – tog två stora bitar! 🙂
Ska testas, lät så gott!
Oj, vilken modig blandning. Kul då man testar lite nya varianter utan recept och det blir lyckat. 🙂 ”Vanlig” tacopaj är också supergott tycker jag!
Mmm, låter väldigt gott.
/P
Vad det ser gott ut!
Svar: Gillade länge båge nr 2, men så gillade jag inte en mönstrad detalj på sidorna.