I lördags hade vi snittmums…
Eftersom vi visste att middagen skulle serveras först vid 21:30 så gjorde vi snittar vid sextiden så vi skulle ”stå oss” ett tag. Snittar med rökt renstek, potatissallad och lite olika sorters grönt. Lite antipasto och färska bär hade vi också.
Sen – vid halv tio på kvällen blev det vitlöksfrästa kammusslor och pillade räkor. Inte heller helt fel.
MUMS!
Förresten… Har du lyssnat på detta? Jag tyckte att det var rätt trevligt 🙂
http://bloggar.aftonbladet.se/hardrocksbloggen/2012/10/sa-later-de-avhysta-sabaton-snubbarnas-nya-grupp/
Men OJ… värsting middag!!! Lyx! …ni har så mycket matfantasi!!
Men gud så gott! Jag har _aldrig_ gjort snittar i hela mitt liv. Inte smörgåstårta heller. Gud så opysslig jag är…
Sushi har jag i alla fall gjort några gånger, om det får räknas till matpyssel. 😉