Ikväll blir det surströmming med jobbet.
Jag äter aldrig surströmming hemma. Vill faktiskt inte få in lukten. För nån ljuv doft är det ju inte frågan om. Men däremot kan jag gärna tänka mig att äta det borta, hos andra. Och ikväll blir det då med jobbet.
Jag vill helst ha hårt tunnbröd, mandelpotatis och MASSOR med lök på min klämma. Ingen gräddfil.
Kvällens surströmmingar blir de första för i år. Och kanske de enda. För det brukar inte bli mer än en eller två gånger per år som dessa jästa firrar hamnar i min mage.
Sen ska jag rapa surströmming på maken resten av kvällen! Uppskattas säkert (inte)
Nej, jag håller med dig! Den lukten vill man verkligen inte ha inne! Jag har övergett surströmming och satsar på sill istället. Det är så pilligt att få loss köttet från strömmingarna…
Ha det så gott i kväll!
Åh, vad sugen jag blev! Har lärt mig äta det på äldre dar……. 😆
Jag har inte ätit surströmming, minns att pappa fick äta det ute i trädgården (kanske smakade jag när jag var liten, minns inte).
fast jag skulle nog helst ha mjukt tunndröd massor med potatis och gräddfil… Äter lök med försiktighet.
Sambon använder alltid massa gräddfil. Haha 😛